المقادير
- 300 x جرام قشطة
- 6 x عدد رقائق العجين الهشه
- 1 x لتر لبن كامل الدسم
- 1 x كوب جوزهند
- 1 x كوب فستق (مطحون)
- 1 x كوب سكر
- ½ x كوب زبيب
- ½ x كوب لوز (محمص)
- في الصينية هنفرد شرائح العجين الـ6 و ندخلها الفرن لمدة 15 دقيقة
- بعد ما نطّلع الصينية نفتفت شرائح العجين في صينية بايركس غويطة
- نضيف فوقيها اللوز و الزبيب و جوز الهند و نخلطهم كويس
- نرش نصف كوباية الفستق بس على الخليط و نسيب النصف التاني جانبا
- على النار هنغلي الحليب في حلة و بعد ما نطفي النار نضيفله السكر و نذوبه كويس
- هنضيف اللبن علي الخليط في الصينية- نوزعوا كويس بالمغرفة و بعديها ندهن الصينية بالقشطة و نوزرعها كويس على كل الصينية و في الاخر هنزين الوش بنصف كوباية الفستق المتبقي
- ندخلها الفرن 15 دقيقة على درجة حرارة 250 . جاهزة للتقديم
0 التعليقات :
إرسال تعليق