المقادير
- 2 x كوب دقيق (ذرة)
- 1 x معلقة كبيرة زبدة
- 1 x معلقة صغيرة ملح
- ¾ x كوب ماء
الخطوات
- هنقلب دقيق الذرة مع الملح كويس ونخلطهم كويس مع الزبدة وبعدين هنضيف الماء لحد ما العجينة تتماسك.
- هنقسم العجينة لكور صغيرة جدا قطرها حوالى 3 سنتي و هنحط الكور واحدة واحدة جوه كيس بلاستك ونفردها بالنشابة, وهنقطها على شكل مثلث.
- هنسيب العجينة حوالى ربع ساعة ترتاح وبعد كده فى طاسة غويطى على نار عالية هنقلي رقائق العجين لحد ما تحمر وبكده تبقى جاهزة للتقديم.
0 التعليقات :
إرسال تعليق