المقادير
- 3 x كوب زيت قلي
- 2 x عدد صفار بيضة
- 2 x عدد بيضة (مخفوقة)
- 1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون (او حسب الرغبة)
- 1 x كوب مرق الخضار
- 1 x كوب دقيق
- 1 x كيلو بطاطس (مسلوقة و مهروسة)
- 1 x معلقة صغيرة ملح (او حسب الرغبة)
- تخلط البطاطس المهروسة مع الملح والفلفل و المرق وصفار البيض
- تشكل على شكل كرات
- تغمس في البيض ثم الدقيق ثم البقسماط
- تقلى فى الزيت حتى تتحول للون الذهبى
- من الأفضل ترك البطاطس فى الثلاجة لمدة ساعة بعد تغطيتها بالبيض والدقيق والبقسماط
0 التعليقات :
إرسال تعليق