الثلاثاء، 14 مارس 2017

كفتة البطاطس


المقادير
  • 3 x كوب زيت قلي
  • 2 x عدد صفار بيضة
  • 2 x عدد بيضة (مخفوقة)
  • 1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون (او حسب الرغبة)
  • 1 x كوب مرق الخضار
  • 1 x كوب دقيق
  • 1 x كيلو بطاطس (مسلوقة و مهروسة)
  • 1 x معلقة صغيرة ملح (او حسب الرغبة)
الخطوات
  • تخلط البطاطس المهروسة مع الملح والفلفل و المرق وصفار البيض
  • تشكل على شكل كرات
  • تغمس في البيض ثم الدقيق ثم البقسماط
  • تقلى فى الزيت حتى تتحول للون الذهبى
ملاحظات
  •  من الأفضل ترك البطاطس فى الثلاجة لمدة ساعة بعد تغطيتها بالبيض والدقيق والبقسماط
اعلان 1
اعلان 2

0 التعليقات :

إرسال تعليق

عربي باي