المقادير
- 125 x جرام جبنة (بيضا)
- 2 x عدد فلفل أخضر حلو (مقطع)
- 1 x كوب لبن كامل الدسم
- 1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
- 1 x معلقة صغيرة ملح
- 1 x كيس جلاش
- 1 x عدد بيضة
- ½ x كوب زبدة
- ¼ x كوب زيتون اسود (مخلي حلقات)
الخطوات
- هنخلط الجبنة مع معلقة زبدة والزيتون والفلفل الرومى .
- هنفرد الجلاش وندهنه بالزبدة السايحة و نحشي كل ورقة بالخليط و نغلق جوانب الجلاش .
- هنرص الخليط فى صينية و نخلط اللبن مع البيضة والملح والفلفل الأسود .
- و بعد كده هنصب خليط البيض واللبن على الجلاش وندخله الفرن حتى تمام النضج .
0 التعليقات :
إرسال تعليق